Online cursus: 'Investeren kun je leren'!

Investeren kan al met een klein bedrag (per maand). Bescherm, beheer én laat je vermogen groeien. Werk aan je financiële toekomst en start vandaag met investeren (in jezelf).

Online cursus: 'Investeren kun je leren'!

Maarten

Na het volgen van de try-out de cursus van Het Investeringsplan aangeschaft. Super interessant en leerzaam, heel veel waarde voor je geld met een persoonlijke benadering. Kan de cursus iedereen aanraden ga zo door Mike & Linda.

Wouter

Mike en Linda hebben een pracht platform neergezet ten aanzien van investeren in verschillende assetklasses, al is het maar om je te beschermen tegen inflatie. Net als ons zijn ze reizigers waardoor we elkaar online al een tijdje volgden. Kort geleden onder het genot van een paar koppen koffie face to face kennisgemaakt en ook hier kwam ik erachter dat Mike, naast gewoon een erg leuke vent, zeer gedreven is en zeer vakkundig. Hij weet waarover hij praat en heeft zelf 'skin in the game'. Zijn platform 'Het investeringsplan' is de investering meer dan waard.

Marco

'Investeren kun je leren!' is een hele fijne cursus als je twijfelt of te weinig kennis hebt over investeren! De cursus is heel leerzaam en als je bepaalde stukken niet begrijpt neemt Mike altijd de moeite om je privé vragen te beantwoorden. Tot de dag van vandaag geen enkele spijt van aanschaf van de cursus. Top ga zo door Mike & Linda.

Pieter

5 sterren! Vooral de maandelijkse live sessies en de Discord omgeving zijn voor mij erg waardevol. Hierdoor blijf je ook na het afronden van de cursus up-to-date. Mike beantwoord persoonlijk alle vragen die gesteld worden en probeert echt te helpen. Ik heb al een paar mooie aankopen / investeringen gedaan dankzij de tips van Mike.