Strippenkaart online 1-op-1 coaching: 7 uur

Voor diegene die meer willen naast de online cursus;
7 uur online 1-op-1 coaching.
Na de betaling krijg je de online agenda en kun jij je coaching inplannen.Strippenkaart online 1-op-1 coaching: 7 uur

Jolanda Janssen

Ik vind het programma heel interessant. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zelfs als leek kun je dit heel goed volgen. Ik merk dat mijn enthousiasme ten opzichte van investeren door deze cursus alleen maar groeit.

Rebecca

Mike is enthousiast en eerlijk in het overbrengen van zijn kennis. Geen ‘get-rich-quick’ mentaliteit, maar langzaam je portefeuille uitbreiden, diversificeren en het geld voor je laten werken. De toegang tot Discord zorgt ervoor dat je met gelijkgestemden verder kunt met leren en groeien op het gebied van investeren, waardoor dit in de toekomst waarschijnlijk het meest waardevolle onderdeel van de cursus zal worden!

Paul

Mike heeft mij met volle overgave geholpen Bitcoin beter te leren begrijpen. Sindsdien weet ik precies hoe ik Bitcoin (en andere aandelen) koop en hoe deze veilig te bewaren. Mike heeft zeker mijn ogen geopend op financieel gebied! Een echte aanrader, Nogmaals bedankt!

Eduard

Enige tijd geleden met Mike mogen praten over zijn passie. De bevlogenheid en zijn manier waarop hij praat nam mij mee in zijn overtuiging. Mike houd het simpel waardoor iedereen die het wil snapt waar hij het over heeft en hierdoor zelf ook tot daden overgaat.